Informatie
Cursussen
Musea
Contact
Site map
   
Home
Informatie
  Docent
Actueel cursusaanbod
Inventarisatieformulier
Aanmeldingsformulier
Cursusaanbod
Cursussen
Kunstgeschiedenis
Cursussen
Kunstbeschouwing
Musea
Contact
Kunstenaars


 
DE KUNSTVERDIEPING
staat onder leiding van Ella van Opstal-Rijnen: "Meer dan 17 jaar geef ik aan huis op mijn ‘Kunstverdieping’ met veel plezier en voldoening cursussen kunstgeschiedenis en kunstbeschouwing. Hiermee ben ik gestart nadat ik een aantal jaren kunstgeschiedenis heb gestudeerd. Daarvoor was ik werkzaam als docente maatschappijleer en vakcoördinator in het middelbaar beroepsonderwijs."

Met de bagage van mijn studie kunstgeschiedenis en mijn onderwijs ervaring kon ik gestalte geven aan mijn liefde voor de beeldende kunst.

De kern van mijn passie voor kunst is dat ik steeds weer opnieuw gefascineerd ben door de manier waarop mensen artistiek uitdrukking geven aan hun gevoelens, gedachten en vooral aan de mysteries van het leven én het besef dat deze uitdrukkingsdrang onlosmakelijk aan de mens verbonden is.

Het overbrengen van deze boeiende materie aan diverse groepen mensen, met ook een hart voor kunst, geeft voor mij een extra dimensie.

Mijn werk is meer dan een hobby!

“Beste bezoeker van de website De Kunstverdieping,

Na een intensief proces van veel denken, wikken en wegen van prioriteiten, heb ik besloten te stoppen met het geven van mijn cursussen kunstgeschiedenis.”

Site bijgewerkt 14/09/2017